خرید کتاب تنظیم بیولوژیایی فعالیت بدنی
در کتاب یاد شده، با ارائه تعریف خیلی سادهای از فعالیت بدنی، آن را مقدار حرکاتی در نظر میآورد که در سرتاسر زندگی عادی روزانه انجام میشود و فعالیت بدنی را یک رفتار میداند، ولی آن را در چارچوب موضوعات فلسفی نیز به بحث میکشاند، که با رگههاي فلسفی مهمی سرو کار دارد و به دلیل ناشناخته ماندن ساز و کارهای انجام فعالیت بدنی، بسیاری از مطالب طرح شده درباره کنترل بیولوژیايي فعالیت بدنی، را نقطه نظرات نادرستی میداند، چون هنوز معلوم نشده است که آیا انسانها، آزادی عمل دارند تا آگاهانه اعمال خود را – از جمله رفتار فعالیت بدنی- را تعیین کنند؟ یا آیا چنین اعمالی توسط عوامل ناخودآگاه زیر سطح هوشیاری از پیش تعیین میشوند. با وجود این، پای چالشهای بسیاری درباره تنظیم بیولوژیایی فعالیت بدنی را با توجه به حاکمیت مرکزی در انسان- مغز- به میان میکشد. از این رو درروقرار دادن نظریههای مختلف درباره ارتباط بین مغز و چگونگی انجام فعالیت بدنی این دیدگاه را مطرح میکند که «مغز دستگاهی است که غیرفعال به محرک جواب میدهد و خودش نمیتواند فعالانه کار کند»، و در مقابل پای دیدگاه و نظریه جدیدی را به میان میکشد که «مغز را مرکز تصمیم ساز فعالی میداند که همه تصمیم های خود را با توجه به تجربه میگیرد و مستقل عمل میکند واین تصمیم سازی را ریشه در کل عمر یک فرد و نیز ریشه در میلیون سال چالش تکاملی میداند». و بر این منوال به تاکید این نکته میپردازد که «مغز در نقش یک کنترل کننده فعال، باید پیشبینیهای ذخیره قبلی را فرا خواند که در دوران تکامل و از راه یادگیری وابسته به تجربه به دست آمدهاند.
تنظیم بیولوژیایی فعالیت بدنی
رولند در مقدمه کاملی که بر کتاب نوشته است و از اهمیت آن همین بس که این مقدمه کوتاه مبتنی بر 20 استناد است، میگوید: مکان آنوتوميايي و عملکرد نورو فیزیولوژیایی کنترل کننده انرژی هزینهای فعالیت بدنی هنوز شناسایی نشده است و همین انگیزه او شده است تا مطالب این کتاب را در مجموع با بهرهگیری از 399 منبع علمی معتبر به رشته تحریر درآورد تا به این پرسشهای اساسي-ولو اندک- پاسخ داده شود، چه عامل یا عواملی -که به يقين عواملی است- باعث انجام یا عدم انجام فعالیت بدنی میشود و آیا مغز در تحقق انجام فعالیت بدنی یک محرک است یا بازدارنده، و یا مراکز بازخوردی موجود در مغز در بسیاری از اعمالی که برآمد یک فعالیت بدنیاند، حضوری فعال دارد یا غیرفعال. و بالاخره آنکه آیا حرکت انسان منشأیی آگاهانه دارد یا ناآگاهانه. هرچند، او با رودررو قراردادن برآمدهای مطالعات فراوان و حتی نقلهای فلسفی، به برخی از این پرسشها، پاسخی نه چندان روشن میدهد؛ ولی کوشیده است دست کم ابهامات در این حوزه را که – مطالعات آینده باید بدان ها ورود کنند- در پس نگاشت خود آشکار سازد و پژوهشگران آینده را هادی و راهنما باشد.
کتاب، به دلیل موضوع و اهمیت سنگین مباحث آن، نوشتاری پر ایهام دارد که پرده برداشتن از آن در ترجمه را کار سختی میکرد. ولی اکنون این ترجمه با نارساییهای احتمالی پیش روی شما است و مشغول خواندن آن هستید.
آنچه در کتاب تنظیم بیولوژیایی فعالیت بدنی میخوانید :
پس نگاشت
صادقیه بزرگراه محمد علی جناح خیابان طاهریان
شماره تلفن ثابت: 02166417209، 02166417622
فروشگاه اینترنتی طب گستران