خرید کتاب مطالعات اجتماعی ششم ابتدایی 1403_1404
معرفی کتاب درسی مطالعات اجتماعی ششم ابتدایی
تالیف کتاب درسی مطالعات اجتماعی یکی از قدم هایی است که برای تحقق شعار “آزادی و عدالت برای همه” برداشته میشود و کتاب درسی مطالعات اجتماعی ششم ابتدایی نیز از این قاعده مستثنی نیست. تحقق این شعار مستلزم آن است که شهروندان از دانش، نگرش و ارزش برخوردار باشند. شروع به شکل دادن این دانش در سنین پایین و توسط معلمانی خواهد بود که برای تدریس درس مطالعات اجتماعی به خوبی وقت میگذارند.
به حاشیه راندن آموزش کتاب درسی مطالعات اجتماعی ششم ابتدایی بارها مشاهده شده است. بعضی از معلمان یا خانواده ها تصور میکنند مطالعات اجتماعی در کنار ریاضی یا علوم تجربی درس مهمی نیست و زمان مورد نیاز برای تدریس یا مرور این درس را به درس های دیگر اختصاص میدهند در حالی که کاملا برعکس است. شاید کسی در آینده به دروسی که در درس ریاضیات یا علوم تجربی آموخته نیاز پیدا نکند اما قطعا برای حضور در اجتماع، به مطالبی که در درس مطالعات اجتماعی یاد گرفته نیاز خواهد داشت. به همین دلیل است که به معلمان و اولیا پیشنهاد میشود که در تدریس کتاب درسی مطالعات اجتماعی دقیق باشند.
اجتماعی ششم درسی
در دنیایی که برای حل مشکلات اجتماعی، اقتصادی، اخلاقی و شخصی نیاز به برخوردهای منفرد یا گروهی است، محتوای اصلی کتاب درسی مطالعات اجتماعی ششم ابتدایی به اندازه خواندن، نوشتن و محاسبات برای موفقیت در زندگی اساسی است. دانش، مهارت ها و نگرش های لازم برای مشارکت آگاهانه و متفکرانه در جامعه مستلزم یک برنامه ابتدایی سیستماتیک است که بر مفاهیم چهار رشته ی اصلی مطالعات اجتماعی متمرکز شده است، یعنی مدنی، جغرافیا و تاریخ.
جامعه جهانی ما به کودکان فرصت میدهد تا از طریق آموزش پویا و معنی دار، تنوع و پیچیدگی تجربیات انسانی را کشف کنند.
ویژگی های کتاب درسی مطالعات اجتماعی ششم ابتدایی
جتماعی ششم درسی دبستان
هدف از آموزش مطالعات اجتماعی در پایه ی دبستان این است که دانش آموزان را قادر به درک، مشارکت و تصمیم گیری آگاهانه در مورد جهان خود کند. محتوای مطالعات اجتماعی به دانش آموزان اجازه میدهد تا روابط خود را با افراد دیگر و محیط زیست توضیح دهند.
مهارت هایی که با استفاده کتاب درسی مطالعات اجتماعی ششم ابتدایی به دانش آموزان آموزش داده میشود، توانایی ارزیابی مسائل و قضاوت هوشمندانه را به آنها یاد میدهند. مهمتر از همه، درکی را در چارچوب مشخصی برای مشارکت مسئولانه در سطح محلی، ملی و جهانی برای آنها ایجاد میکند. فرایندهای یاددهی و یادگیری در مطالعات اجتماعی به طور منحصر به فردی برای توسعه این ظرفیت ها سازماندهی شده است و این کار با جوانترین دانش آموزان در مدارس شروع میشود، یعنی دانش آموزان ابتدایی.
آموزش و یادگیری مطالب کتاب درسی مطالعات اجتماعی ششم ابتدایی باید معنی دار، یکپارچه، مبتنی بر ارزش، چالش برانگیز و پویا باشد.
برای اینکه آموزه های مطالعات اجتماعی معنی دار باشد معلمان باید نیازهای دانش آموزان خود را درک کرده و برآورده کنند. در هر مقطع تحصیلی، معلمان باید از تنوع و علایق طبیعی دانش آموزان خود در جهان پیرامون خود استفاده کنند.
در تالیف کتاب درسی مطالعات اجتماعی ششم ابتدایی، مانند هر حوزه دیگری از دانش، از روش های گوناگونی برای درک یک مفهوم مشخص بهره گیری میشود و اصل بر این است که برنامه درسی مطالعات اجتماعی ابتدایی باید لذت بخش باشد.
سر فصل های کتاب درسی مطالعات اجتماعی ششم دبستان
کتاب درسی مطالعات اجتماعی ششم ابتدایی دارای دوازده فصل است که هر کدام از آنها به یکی از حوزه های تاریخ، جغرافیا و مدنی تعلق دارند.
موفقیت در قرن بیست و یکم مستلزم توانایی اتخاذ تصمیمات منطقی به طور مستقل و جمعی است. این توانایی ها ذاتی نیستند، بلکه از طریق تجارب عمدی و با برنامه ریزی دقیق، پرورش یافته و توسعه مییابند.
دانش آموزان باید فرصت های زیادی برای تمرین مهارت ها و مفاهیم مطالعات اجتماعی در زمینه های مختلف داشته باشند. مطالعات اجتماعی به اندازه خواندن، نوشتن، ریاضیات و علوم برای موفقیت اهمیت داد. اگر قرار است دانش آموزان جوان این ملت نقش خود را درک کنند و در جامعه، مشارکت موثری داشته باشند، مطالعات اجتماعی باید بخشی اساسی از برنامه درسی ابتدایی باشد.
صادقیه بزرگراه محمد علی جناح خیابان طاهریان
شماره تلفن ثابت: 02166417209، 02166417622
فروشگاه اینترنتی طب گستران