تألیف : دکتر محمد فشی، دکتر آرزو اسکندری
تعداد صفحه : 140صفحه مصور
قطع : وزیری
چاپ : اول
سال : 1399
نشر: انتشارات حتمی
کتاب « طراحی تمرینات مقاومتی از علم تا کاربرد » تألیف دکتر محمد فشی، دکتر آرزو اسکندری، در140صفحه مصور در قطع وزیری، چاپ اول 1399 از سوی انتشارات حتمی به بازار نشر عرضه شده است.
سالهاست که تمرينات مقاومتي طرفداران بيشماري را جذب کرده و به عنوان يکي از محبوب ترين اجزاء آمادگي جسماني در بين ورزشکاران مبتدي و حرفهاي شناخته شده است. امروزه تمرينات مقاومتي بخشي جدايي ناپذير از برنامه آماده سازي رشته هاي ورزشي مختلف تبديل شده است. تمرينات مقاومتي علاوه بر افزايش کارايي عضلات با ايجاد تناسب اندام منجر به افزايش اعتماد نفس ورزشکاران و عموم جامعه ميشود. اگر چه محبوبيت تمرينات مقاومتي باعث بيشتر شدن سهم فعاليت بدني جامعه شده و انجام هر نوع فعاليت بدني براي سلامت جامعه اميدوار کننده بوده است، با اين وجود، هنوز هم نگرانيهايي براي دانش اندک شماري از مربيان در زمينه برنامه نويسي تمرين مقاومتي وجود دارد.
کتاب حاضر پس از بررسي نيازهاي مربيان براي برنامه نويسي تمرين مقاومتي از گام فيزيولوژي، ارزيابي، آشنايي با حرکات تا کاربرد برنامه نويسي تمرين مقاومتي از منابع علم تمرين، تمرينات مقاومتي تا سال 2020 همراه با تلفيق منابع موجود داخلي تاليف گرديده است. جايي که بسياري از نيازهاي دانشجويان، مربيان و ورزشکاران را برآورده ميکند.
بديهي است با توجه به سرعت پيشرفت علم تمرين کتاب حاضر در هر مرحله نيازمند به روز رساني است. و در اين زمينه نظرات همه صاحبنظران مي تواند غناي علمي اثر را پيشرفت دهد.
از ديرباز تمرينات مقاومتي با هدف بهبود قدرت بدن و عضلات مورد توجه بوده است. وقتي بازيهاي المپيک باستاني براي اولين بار در سال 776 قبل از ميلاد آغاز شد ورزشکاران در دوره تقريبي يکساله به تمرين پرداخته و برنامههاي تقويت عضلات را در برنامه تمريني خود منظور کردند. ابداع مبناي علمي تمرين قدرتي براي ورزشکاران در 3600 قبل از ميلاد و با تلاش چينيها انجام شد. در سلسله چو (249-1122 قبل از ميلاد) احضار شدگان به خدمت سربازي مجبور به گذراندن آزمونهاي وزنه برداري بودند. همچنين تمرين با وزنه در مصر و هندوستان از ديرباز رايج بوده است. چنانکه مجسمهها و تصاوير مربوط به اين دوران ورزشکاراني را با وزنههاي سنگين ساخته شده از سنگ نشان ميدهد. زنان نيز از برنامههاي تمرين با وزنه بي نصيب نبودهاند. کاشيها و کتيبههاي بدست آمده از زمانهاي پيشين زناني را نشان ميدهد که با وزنههاي دست سازدر حال تمرين هستند. در قرن ششم، در زماني که به اصظلاح عصر قدرت معروف است، رقابت هاي وزنه برداري اغلب بين ورزشکاران و سربازان انجام ميشد.
در ايران نيز تمرينات مقاومتي از ديرباز بسيار مورد توجه بوده است که ورزش باستاني و زورخانهاي نمونهاي از آن به شمار ميرود. گزنفون مينويسد: «ايرانيان دانستنيهاي ورزشي را فرا ميگرفتند و چون تمام اين مراحل را ميگذراندند به ويژگي پهلواني متمايز ميگشتند و آنان را گُردَک يعني جوان گُرد ميناميدند». به نظر ميرسد تمرين مقاومتي مدرن بر پايه سيستمهاي تمريني از نوشته توماس الويت در سال 1561 آغاز شده است. در دهه 1860 يک اسکاتلندي به نام نکلارن اولين سيستم تمرين بدني با دمبل و هالتر را براي استفاده ارتش آمريکا گردآوري کرد. و از آن پس شيوههاي تمرين مقاومتي در حال توسعه و گسترش ميباشند.
آنچه در کتاب طراحی تمرینات مقاومتی از علم تا کاربرد میخوانید :
فصل 1 اصول تمرینات مقاومتی
فصل 2 بیوانرژی تمرینات مقاومتی
فصل 3 قدرت و شرایط بیومکانیکی
فصل 4 سازگاریهای فیزیولوژیک تمرینات مقاومتی
فصل 5 ارزیابی قدرت عضلانی
فصل 6 ارزیابی ترکیب بدن
فصل 7 برنامه ریزی تمرینات مقاومتی
فصل 8 انواع سیستم های تمرینی مقاومتی
فصل 9 برنامه نویسی کاربردی تمرینات مقاومتی
صادقیه بزرگراه محمد علی جناح خیابان طاهریان
شماره تلفن ثابت: 02166417209، 02166417622
فروشگاه اینترنتی طب گستران